Klubbkveld

Klubbkveld på torsdager starter opp 20.april med en “prøveuke” uten at vi teller poeng og setter opp resultatliste. Etter tilbakemeldinger fra flere, så vil vi i år spille Texas Scramble med 2 spillere på hvert lag på torsdager. Det betyr bestball 9 hull hvor hver spiller minimum må ha 3 tellende utslag. Bruk nå denne uka til å prøvekjøre sammen med en makker som du vil spille sammen med hele sesongen. Det er tillatt å sette inn en reserve, dersom en av de faste ikke kan spille en torsdag.

Denne turneringen starter vi opp med torsdag 27.april. Vi regner ut HCP på laget ut fra status i Golfbox og deretter antall tildelte slag. Planlegger å kjøre denne turnering helt frem til oktober, men med en “feriestopp” i juli.

Startavgift er kr. 25,- pr. spiller pr. gang og vi vil premiere ukentlig med gavekort. Nytt i år at du kan kjøpe klippekort for betaling av startavgiften.

Ikke nøl, detta blir gøy. Hva gjør du : Finn deg en makker du vil spille på lag med, møt opp torsdag 27.april og spill bestball. Vi starter å spille kl. 17:30. Kjøp klippekort for betaling av startavgift.

NB ! Hvis du kun vil spille bestball på klubbkvelden og ikke vil være med i turneringen hvor vi teller poeng og setter opp resultatlister, så er du selvsagt velkommen til å spille på torsdager.

Forrige
Forrige

Ukentlig turnering

Neste
Neste

Vel utført dugnad.