IMPACT Supporter

Denne uken lanserer Norges Golfforbundet nytt opplegg som skal være med å gi et økonomisk løft til arbeidet med barn og unge lokalt. IMPACT Supporter heter dette, og er noe helt nytt vi har utviklet de siste månedene.

 Det går ut på at vi inviterer alle som vil til å bli supportere, og de kan velge hvilken klubb som skal få gaven.

Minimumsbeløpet er 350,- Som takk for at de er med og heier fram de unge får supporteren en eksklusive bagtag med greengaffel og markør.

Grunnen til at vi har valgt dette produktet er flerdelt.

  • Det skal være et nyttig og praktisk produkt for golfere.

  • Det skal signalisere overfor de unge at « JEG ER SUPPORTER»  ( da blir det kanskje ikke så skummelt for de unge å prate med de voksne, eller spille en runde når de vet at det er en supporter de møter. OG ikke minst vi får supportere der ute som kan være med å framsnakke de unge.

  • Dette produktet har en QR kode på seg. Når venninner og kamerater ser denne på golfbagen til noen, vil de kanskje bli medlem de også. Da er det bare å scanne koden. Og, bokstavelig talt VIPPS så er de også medlem og får en bagtag tilsendt i posten.

 Det eneste klubbene skal bidra med er å gjøre markedsmateriellet ( som vi produserer) tilgjengelig for klubbens medlemmer. Vi ordner alt , og sender dem digitalt og fysisk materiell.

De 100,- kronene som NGF får av disse 350,- går til innkjøp av bagtag, porto hjem i postkassa, markedsmateriell, samt utvikling og drift av IT løsning osv. Det vil si at klubben sitter igjen med 250 per supporter som de kan bruke på barn og unge i klubben! 

Ved å trykke på linken under kan du melde deg på.

Man melder seg inn for et år av gangen. Dersom dette blir en suksess vil supporterne få spørsmål neste år om de vil være med videre. Dette er altså ikke noe man må melde seg ut av.

 Sammen skal vi skape en robust neste generasjon – også økonomisk for de som skal drive arbeidet lokalt.

 Som en synlig bevis på at du støtter dette tiltaket, vil du få tilsendt denne.



Forrige
Forrige

Takk for meg !!!!

Neste
Neste

Mange nye medlemmer